V en L 1 (zon) - D.v.v. Sallandia 1 (zon)

V en L 1 (zon)

4 - 5

D.v.v. Sallandia 1 (zon)

Competitie

5e klasse E

Datum

10 oktober 2021 14:00

Scheidsrechter

J.W. Reijnen

Accommodatie

Sportpark 't Hul
Kerkstraat 42
7396PH
TERWOLDE
tel. 055-3231600

Dit weekend stond de derde wedstrijd op het programma tegen V&L,

Na vorige week een vooral gekke wedstrijd, nu een tegenstander waar de schrijver van dit stukje eigenlijk weinig van weet maar volgens de kenners gewoon lastig zijn op vaak een slecht veld,… iets wat Sallandia in het spel wat zij willen spelen niet fijn vindt.
Wat ik altijd bijzonder vind is dat wanneer je naar de verhalen kijkt en luistert, je snapt wat men bedoelt .Als je je dan beweegt op het veld in de Vecht, best een mooi veld,.. maar mannen het gras mag echt wel een centimeter of 5 korter,…. Daar heeft ook jullie vlaggenschip veel meer aan maar goed geen excuus voor alles wat beide teams het publiek voorschotelden.
Sallandia de bal en het initiatief en V&L vooral met opportunistische lange ballen achter de laatste linie van Sallandia voetballend. Had dat succes ja,…. En dat samen met slechte communicatie van de zijde van Sallandia en een ongelukkig moment van keeper Cavuz sta je ineens achter met 4-1.
Toegegeven dat een deel van de eerste helft vooral werd bepaald door de onnavolgbare beslissingen van de man in het zwart,… en ja je mag en moet daar vooral niet in meegaan en vooral door blijven gaan, maar wat hier gebeurde sloeg alles,…. En na een opmerking van een toeschouwer die dezelfde mening was toegedaan staakt de beste man ook nog eens de wedstrijd. Tsja 4-1 achter en de pot gestaakt, weinig perspectief zal een ieder gedacht hebben. Na een kort intermezzo besloot de man om drie minuten te spelen en dan direct de tweede helft erachter aan te spelen. Na met elkaar afgesproken te hebben niets, maar dan ook helemaal niets meer te zeggen ging de wedstrijd verder waarbij Sallandia verreweg de betere ploeg bleef. Daar waar Milan Mäkel in de eerste helft met een uitstekende kopbal nog de 1:1 had aangetekend was het nu Tim Hekkert die na een goede actie de 4-2 tegen de touwen schoot. Nog 25 minuten te gaan,… en de druk er vol op. V&L beperkte zich tot verdedigen en de bal naar voren te roeien in de hoop dat die goed zou vallen. Toen Marco van Meeteren na een goed ingeschoten vrije trap de anschluss treffer maakte ging het publiek er nog eens flink achterstaan,…
Sallandia bracht in het laatste kwartier nog 2 aanvallers Enes Süzen en Björn Rutten en ging achterin 1:1 staan. Dit bleek uiteindelijk prima uit te pakken want na prima voorwerk van Jordy Molemans en Ricky Wolvenne wist Rutten 2x te scoren en daarmee de 3 punten veilig te stellen!

Zware bevalling ja,… maar lekkere punten. We hebben de tweede helft laten zien als team hard te kunnen werken, randzaken los te kunnen laten ondanks personen en omstandigheden die dit heel moeilijk maakten. Goede teamprestatie mannen en een beetje fortuin moet je dan ook hebben maar dat dwing je dan ook af!!

Volgende week een vrij weekend en dan thuis tegen Wesepe,….
Hopelijk zijn we dan weer completer en fitter dan vandaag!!

Delen

Hoofdsponsors

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!