Algemene informatie (jeugd) - D.v.v. Sallandia

Algemene informatie (jeugd)

Algemene Informatie jeugdafdeling

Voor Sallandia is de jeugdafdeling één van haar belangrijkste onderdelen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat geldt zeerzeker voor Sallandia. We vinden het belangrijk dat de jeugdleden het naar hun zin hebben en dat ze een jeugdopleiding kunnen volgen waardoor ze zich optimaal kunnen ontwikkelen op voetbalgebied.

De komende jaren zal er meer nadruk worden gelegd op de inhoud en kwaliteit van de trainingen en de wedstrijden. Hiertoe zijn recent een aantal gekwalificeerde trainers aangetrokken, die op een deskundige wijze meer structuur zullen gaan aanbrengen in het aanbod van trainingsoefeningen en de organisatie en opbouw van de trainingen en wedstrijden.

Het is altijd mogelijk om uw zoon of dochter een aantal keren mee te laten trainen om te bekijken of hij/zij voetbal een leuke sport vindt. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de coördinatoren van de diverse leeftijdsgroepen.

Naast het voetballen worden er veel activiteiten georganiseerd voor de jeugdleden. Deze activiteiten hebben deels te maken met de ontwikkeling op voetbaltechnisch gebied, maar daarnaast ook om de verbondenheid met de vereniging te vergroten. De activiteiten die voor de jeugd worden georganiseerd bestaan onder andere uit: een Jeugdtoernooi, Jeugdkamp, zaalvoetbal in de winterperiode, Sinterklaas-ochtend, eierzoeken, vossenjacht, zwemmen, etc.

De jeugdafdeling een actief onderdeel van de vereniging, die zich zowel graag inzet voor het sportieve als het recreatieve gebeuren binnen Sallandia. Mochten uw kinderen interesse hebben om kennis te maken met Sallandia dan kunt u altijd terecht bij het jeugdbestuur. Zij zullen u graag meer uitleg geven over de gang van zaken binnen onze voetbalvereniging.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!