tel. 0571-298495

Op zondag 5 mei stond het restant van CCW- Sallandia op het programma.
Bij een 1-0 stand brak CCW speler Vroklage ongelukkig z’n been.
Vandaag dus 45 minuten alles geven om tot een resultaat te komen.

Sallandia starte in een 3-3-4 opstelling om de gelijkmaker te forceren. Deze speelwijze levert ook het nodige risico op.
Bij een snelle omschakeling ziet de verdediging er niet goed uit en scoort CCW de 2-0. Dan rest er slechts een half uur om de schade te repareren.  CCW gooit de volledige trukendoos open.
Overdreven vallen en schreeuwen bij kleine overtredingen en fanatieke supporters die verbaal aanwezig zijn en reacties proberen uit te lokken.
Sallandia gaat hier goed mee om en raakt niet van de leg.
Er wordt wat gas bijgegeven en van Krieken zorgt voor de aansluitingstreffer.
Een kwartier voor tijd een dieptebal waar Matchello Bosman onreglementair ten val wordt gebracht en de prima fluitende scheidsrechter Ihtyar de bal op de stip legt.
Marco van Meeteren schiet de strafschop feilloos binnen.
Daarna raken de zwartgelen 3x het aluminium en blijft de voorsprong uit.
Aan de andere kant is het ook een aantal keer zeer gevaarlijk en redt doelman Minnes een aantal keer goed. In de slotminuut een werelddoelpunt. Matchello Bosman schiet van 20 meter de bal strak in kruising. Daarna volgt een erg lange blessuretijd van 10 minuten met nog een paar gevaarlijke ballen voor ons doel.
In de laatste minuut van de blessuretijd schermt van Krieken de bal vakkundig af om de tegenstander van zich af te houden. CCW ziet hier een overtreding in en na het laatste fluitsignaal stormt de trainer op van Krieken af om hem aan te vliegen.
Gedrag wat niet thuishoort op een voetbalveld. Dit had nog tot een massale opstoot kunnen leiden maar Sallandia hield het hoofd wederom koel en verliet rustig het veld.
Een compliment voor onze mannen dat ze zich niet gek lieten maken en veerkracht toonden na een kansloze 2-0 achterstand.