Brederodelaan 41 A
7412NG
DEVENTER
tel. 0570-618860

Sallandia heeft ook haar 4e competitiewedstrijd gewonnen. Tegen runner up Nieuw-Heeten werd met 2-0 gewonnen. In de warming up een tegenvaller doordat Dyon Makel die de laatste weken uitstekend presteert als 019 speler,
 moest afhaken met een kuitblessure. Zijn plek werd overgenomen door Matchello Bosman. In het eerste kwartier kwam de wedstrijd wat moeilijk op gang omdat beide ploegen met veel mensen achter de bal speelden. Toch waren er kansjes voor de thuisploeg. Eerst
 was het Boyd van Beynum die na een mooie combinatie z’n schot net over getikt zag worden door de keeper. Een paar minuten later  een goed ingedraaide vrije trap waar Matchello Bosman net een teenlengte tekort kwam. Nieuw -Heeten kwam er sporadisch uit via
 de snelle Indy Grolleman maar hij had vandaag niet de scherpte om gevaarlijk te worden. Na een half uur dan toch de voorsprong voor Sallandia. Een lage hoekschop werd knap binnengewerkt door Bosman. Tot aan de rust een Sallandia die geen kansen weggaf maar
 zelf ook niks afdwong.

In de tweede helft kwam Nieuw-Heeten beter uit de kleedkamer en combineerde er aardig op los maar zodra men in de buurt van het Sallandia doel kwam liep men zich stuk op de muur van Makel, van Meeteren en van Beynum. Sallandia
 hield de controle zonder verder groots te spelen. Een kwartier voor tijd gooide van Krieken de wedstrijd op slot door een vrije trap van Wesley Bosch binnen te prikken. In de absolute slotfase pompte Nieuw-Heeten nog een aantal ballen voor het doel maar was
 doelman Minnes baas in eigen zestien.

Als promovendus starten met 12 uit 4 is een ongekende luxe. Het nagenieten zal van korte duur zijn daar we dinsdag voor de beker tegen EFC’58 moeten spelen. In deze wedstrijd zullen de mannen die wat minder hebben gespeeld
 een kans krijgen om te laten zien wat ze kunnen. De wedstrijd begint om 20.00 uur in Ermelo.