Brederodelaan 41 A
7412NG
DEVENTER
tel. 0570-784760

Het is Sallandia niet gelukt om zich te plaatsen voor de nacompetitie voor een ticket naar de derde klasse. In een rechtstreeks duel met SDOL om een plek bij de 1e vier op de ranglijst werd met 1-3 verloren. In een gelijkopgaande 1e helft waar SDOl makkelijker combineerde en Sallandia veelal de lange bal hanteerde kwam SDOL op voorsprong. Waar SDOl het in hun verslag over een handig duwtje had werd er een duidelijke overtreding op Engin Akkus begaan. De scheidsrechter twijfelde even maar liet toch doorspelen. Het was daarna een koud kunstje om de 0-1 aan te tekenen. Na deze treffer na een kwartier kregen we een vrije trap op dertig meter van het doel. De indraaiende vrije trap werd door de keeper losgelaten en binnengetikt. Om onbegrijpelijke redenen werd deze zuivere goal afgekeurd na overleg tussen grensrechter en scheidsrechter. Hier werden wij tweemaal tekort gedaan. Na een een half uur de terechte 1-1 na een mooie kopbal van Molemans.

Na rust een zelfde spelbeeld. SDOL comfortabeler aan de bal en Sallandia ballen pompen naar voren. De thuisploeg moest wat meer risico nemen om een overwinning te forceren. Door de enorme uitslagen van de afgelopen weken door ploegen die door omstandigheden hun sportieve plicht niet konden of wilden vervullen was een overwinning noodzakelijk. In de 70e minuut vanuit het niets de 1-2. Een mislukte voorzet vanaf de achterlijn valt pardoes binnen bij de 2e paal. Een toevalstreffer maar wel een hele belangrijke. Na deze treffer ook snel de 1-3 en is het verzet gebroken. De score had daarna ook nog hoger uit kunnen vallen maar het bleef bij 1-3. De laatste wedstrijd tegen Broekland is dan ook nog om des keizers baard. Na de promotie uit de 5e klasse hebben wij laten zien goed mee te kunnen komen in de 4e klasse. Zuur dat we tot 2 wedstrijden voor het eind op een nacompetitieplek hebben gestaan maar uiteindelijk was het niet genoeg. Toch hebben we mooie stappen gemaakt en veel jeugd laten ruiken aan het 1e elftal. In de laatste minuut werd afscheid genomen van Rick Wolvenne als speler van het 1e en was het ondanks het resultaat nog lang gezellig in de kantine.