Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 24

Brederodelaan 41 A
7412NG
DEVENTER
tel. 0570-618860

Sallandia heeft zich geplaatst voor de knock out fase van de beker. Thuis tegen Victoria Boys werd met 1-1 gelijkgespeeld en dat was genoeg om poulewinnaar te worden. Het was even wat gepuzzel met de opstelling omdat aanvoerder
van Meeteren op korte vakantie is en met de aanvallers van Krieken en Molemans geen risisco werd genomen een week voor de competitie.

De 1e helft hielden beide ploegen elkaar aardig in evenwicht en waren de kansen schaars. Verder dan een goede kans van Balavac van grote afstand en een kopbal van Bosman kwamen de zwartgelen niet. Aan de andere
kant was Victoria Boys gevaarlijk met een hoekschop die in een scrimmage net werd gemist. Een logische ruststand was dan ook 0-0.

In de 55e minuut een moment van onoplettendheid en de 0-1 werd vrij binnengetikt door de spits van Victoria Boys. Door deze treffer was Robur et Velocitas virtueel door naar de volgende bekerronde. De kansen waren
ook in de 2e helft schaars waardoor er weinig te beleven viel voor het natgeregende publiek. In de 70e minuut dan toch de gelijkmaker en wat voor 1. Een dieptebal werd door Matchello Bosman op juiste wijze ingeschat en van buiten het
strafschopgebied verwoestend hard onderkant lat binnengeschoten. Na deze treffer begon Victoria Boys wat opportunistischer te spelen om een winnende treffer af te dwingen. Dit leverde nog twee kansen op maar die waren wel voor Sallandia. Beide kansen waren
voor Wittenberg die geen geluk had in de afwerking.

De voorbereiding is heel aardig verlopen met maar 1 nederlaag in de 7 gespeelde wedstrijden. Ook incasseerde Sallandia maar drie tegentreffers. De ploeg lijkt klaar voor de competitie al is dat altijd afwachten.