Categorie | Senioren

Wesepe en Sallandia spelen een sportieve oefenwedstrijd

Afgelopen zondag speelden Wesepe en Sallandia een oefenwedstrijd op het kunstgrasveld van Wijhe ’92. Deze wedstrijd was op het laatste moment geregeld, nadat gebleken was dat er geen competitiewedstrijden op gras in Deventer en Luttenberg konden worden gespeeld. ‘S morgensvroeg kreeg de technische staf van Sallandia bericht dat Ali Bulduk niet kon spelen vanwege ziekte.

Nadat de scheidsrechter had gefloten voor het begin van de wedstrijd, probeerden beide ploegen navoren te voetballen. Echter het was al snel duidelijk dat het beide ploegen aan wedstrijdritme ontbraak, wat niet zo verwonderlijk was, aangezien beide ploegen al 2 maanden geen wedstrijd hebben gespeeld. Sallandia had wat meer balbezit en Wesepe kwam er af en toe gevaarlijk uit. Doordat Sallandia in het eerste half uur 2x niet beide les was, stond Wesepe met 2-0 voor. Hierna werd Sallandia sterker en wist het vlak voor de rust de 2-1 te scoren door Manuel Schotman.

In de rust liet Dirk-Jan Uenk zich uit voorzorg wisselen en kwam Patrick te Braak in de ploeg. Na dat de scheidsrechter had gefloten voor de 2e helft, was het Sallandia dat direct het iniatief na zich toetrok en vol op de aanval speelde. En na dik een uur spelen wist Patrick te Braak de verdiende 2-2 te scoren. Hierna kwam Wesepe wat meer onder de druk uit en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Het was echter Sallandia dat uiteindelijk de winst na zich toetrok, doordat Nicky Nagtegaal 10 minuten voor het einde de 2-3 scoorde en Rick Wolvenne in de 89e minuut de wedstrijd besliste door de 2-4 te scoren. Hierna was de concentratie weg bij Sallandia en wist Wesepe in de laatste minuut de 3-4 te scoren.

De spelers van Wesepe & Sallandia liet elkaar lekker voetballen en bezorgde de scheidsrechter een makkelijke middag, waarin hij weinig hoefde te fluiten voor overtredingen. Voor Sallandia was het belangrijk om weer eens een wedstrijd te spelen en op deze manier weer wat wedstrijdritme op te doen. Aankomende zondag 6-2-2011 speelt Sallandia de uitwedstrijd tegen Uluspor uit Zwolle.


Comments are closed.