Categorie | Pupillen

Wedstrijdverslag 28 januari 2012 Sallandia F1 – Helios F4

Zaterdag 28 januari 2012, was het dan weer zover. De eerste wedstrijd van Sallandia F1 thuis tegen Helios F4. Hierin waren een tweetal wijzigingen vergeleken met voor de winterstop. Zo zijn wij een klasse lager gaan spelen, om toch de speelvreugde hoog te houden en hebben wij Jordy Nagtegaal uit de F2 bij de F1 laten komen.

Het was een spannende wedstrijd en ook heel erg koud. Na enkele minuten stonden wij al achter met 0-2 en hier waren de trainers Ronny en Mario niet heel erg blij mee, dus werd er flink langs de kant gecoacht. Al snel werden we wakker en werd er zelfs een voorsprong opgebouwd naar 5-2 en dachten we dat we de wedstrijd al in onze zak hadden. Echter niets is minder waar, want Helios kwam nog terug tot een 5-4 stand met nog ongeveer 5 minuten op de klok te spelen. Gelukkig konden we deze stand vasthouden en was de eerste overwinning na de winterstop een feit.

Jammer dat we deze lijn niet direct door kunnen zetten, gezien het winterweer. Maar we zijn ervan overtuigd dat we een heel erg leuk en sportief half seizoen gaan spelen.

De goals die werden deze wedstrijd gemaakt door:
Jordy Nagtegaal 1x
Giovanni Frisart 1x
Dyon Mäkel 1x
Nayaro Wittenberg 2x

Namens de Technische staf.


Comments are closed.