Categorie | Algemeen, Foto / Video

We zijn begonnen! (incl. foto’s)

Gisteren, 4 mei is dan eindelijk een start gemaakt met de herinrichting van ons sportpark. En door wie kon dat beter worden gedaan dan door de twee voetbalverenigingen die straks op het sportpark blijven, DVV Sallandia en Sportclub Deventer.

Om 9 uur vanochtend starten leden, jong en oud, van beide verenigingen met het verwijderen van de hekwerken en de houten palen in het laantje en de ballenvangers. Met behulp van messen, tangen, slijptollen, de jeep van John en natuurlijk een hoop (man) domme kracht was de klus in een uur of zes geklaard
Deze voorbereidende werkzaamheden zijn nodig omdat vanaf dinsdag 7 mei bomen gekapt gaan worden op de plek waar het nieuwe kleedkamergebouw komt. Met behulp van een shovel zal de grond dan worden geëgaliseerd ten behoeve de bouwplaatsinrichting (bouwkeet, materiaalcontainers,ed).

De week daarna gaat de (teer)weg die nu toegang biedt tot de velden van Sallandia en Sportclub Deventer, er uit. Enerzijds omdat de kleedkamers hier komen, anderzijds omdat de onder de weg gelegen riolering wordt vervangen.
De kantines van Sallandia en Actief zijn vanaf dat moment bereikbaar via een noodweg die loopt van de ingang bij CJV-ers, achter de ‘oude kantine van WWV’, naar beide verenigingen. Sportclub Deventer is dan tijdelijk bereikbaar via een ‘puinweg’ die op de plek van de huidige weg komt te liggen.

Waarschijnlijk zal op dinsdag 21 mei de schop daadwerkelijk de grond in gaan voor de bouw van de kleedkamers.

De komende maanden zal iedereen die het sportpark betreedt, dus in meer of mindere mate hinder ondervinden van de bouwactiviteiten. Sallandia en Sportclub Deventer zullen in dezelfde periode met regelmaat een beroep doen op hun leden om waar nodig de handen uit de mouwen te steken.
Met vereende krachten moet het sportpark dan bij aanvang van seizoen 2013-2014 (grotendeels) gereed zijn.

Via de websites van beide verenigingen zullen we iedereen die geïnteresseerd is, op de hoogte houden middels tekstfragmenten en foto’s.


Comments are closed.