Categorie | Jeugd

Voetbaldagen 2011 District Oost

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet! Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen die op talloze plaatsen in ons district plaatsvinden.

Er worden verschillende programma’s afgewerkt welke onder leiding staan van gediplomeerde trainers en gevarieerde trainingsvormen kent met onder meer 4-tegen-4, 7-tegen-7 en een Goalmastercircuit.

Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuiskomen!

Programma

De voetbaldagen bestaan uit 3 dagen voetballen. Het programma duurt dan elke dag van tien uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Er zijn dus geen overnachtingen. In de ochtend is het vooral trainen en in de middag zijn er wedstrijdvarianten. Gedurende deze dag(en) krijgen de deelnemers genoeg te drinken en wordt er gezorgd voor een uitgebreide lunch.

Inschrijven

Onderaan deze pagina vind je een landkaart van Nederland, waar je de verschillende districten van de KNVB ziet. Geef als eerste aan in welke district je aan de KNVB Voetbaldagen wilt deelnemen. Hierna kun je op een andere pagina verder gaan met de inschrijving.

Inschrijven kan alleen via je KNVB lidnummer en wij willen je verzoeken indien je deze niet weet deze bij je club op te vragen. Indien je geen lid bent van een vereniging dan kun je contact opnemen met Lisette Blummen, telnr. 0570-664271. Inschrijven voor een locatie kan alleen indien je een juiste geboortedatum hebt en indien je dus te jong of te oud bent kun je niet inschrijven voor deze locatie.

Locaties

Kinderen geboren in 1999, 2000, 2001 en 2002 kunnen inschrijven op de locatie’s: SC Hoevelaken te Hoevelaken, SC Klarenbeek te Klarenbeek , Ona’53 te Wageningen, WVC te Winterswijk, Leones te Beneden Leeuwen, DCS te Zevenaar, SVI te Zwolle, PH te Almelo, Sv Dalfsen te Dalfsen,

Kinderen geboren in 1998, 1997 en 1996 kunnen inschrijven op de locatie’s: FC Trias te Winterswijk, v.v. Broekland te Broekland, s.v. Cupa te Bussloo.

Betaling

Betalen gebeurt dit jaar door middel van automatisch incasso. Dit betekent dat er op het inschrijfformulier om een rekeningnummer, naam rekeninghouder en plaats wordt gevraagd. Het deelnemersgeld 89,50 euro wordt in de maand juli van uw rekening afgeschreven.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de KNVB Voetbaldagen? Neem dan contact op met Lisette Blummen via lisette.blummen@knvb.nl of telnr. 0570-664271.

Let op! Inschrijven kan vanaf dinsdag 21 december om 12:00 uur via de site

www.knvb.nl/voetbaldagen


Comments are closed.