Categorie | Senioren

Voetbal Sallandia soms belangrijker dan winst

Sallandia wacht de komende twee weken een zwaar programma met thuiswedstrijden tegen TKA en Alexandria; twee Apeldoornse clubs waarbij trainer Johan van Ommen ook al eens als oefenmeester actief is geweest.

Na de blamage van vorige week in Dronten zal Sallandia de komende twee competitieduels moeten winnen om mee te blijven doen bovenin, anders wordt het lastig om nog weer bij de eerste vier in de ranglijst te komen.

,,We hebben dinsdag een goed gesprek gehad en daarbij even gezegd hoe we over elkaar denken en wat we willen”, meldt Van Ommen. ,,En dat was duidelijk!” De trainer vindt het leuk om twee van zijn vorige clubs tegen te komen, maar het gaat nu uiteraard om Sallandia.

,,Bepaalde gevoelens naar mijn oude clubs zijn er wel”, bekent Johan van Ommen. ,,Maar ik wil wel van ze winnen en verwacht ook van mijn groep dat ze na de slechte wedstrijd in Dronten zullen reageren.”

Een voorspelling zegt Van Ommen alleen in zijn hoofd te doen. ,,Ik wil in ieder geval goed voetbal zien en dat vind ik soms nog belangrijker dan winst.”


Comments are closed.