Categorie | Senioren

Slap begin kost Sallandia bijna wedstrijd

Sallandia deed dit seizoen lang mee om de bovenste plaatsen, maar liep na de winterstop tegen een aantal onvoorziene nederlagen aan. De Zandweerdclub speelt in de subtop echter nog altijd mee om een hoge positie, die recht kan geven op deelname aan de nacompetitie.

Een eerste helft om snel te vergeten, maar enige lichtpuntje was de 1-1 van Baris Topbac. Met een toch wat gehavend elftal, Marco van Riet, Jeffrey Egbrink en Adem Yurucel niet, speelde Sallandia weer niet overtuigend. ,,In dat soort wedstrijden waarin je het klaar kan maken, ontbreekt bij ons op dit moment de slimheid”, vindt trainer Johan van Ommen.

,,In de tweede helft was het wat beter, maar nog niet zoals ik wil”, aldus Van Ommen. Manuel Schotman maakte dan wel de 2-1, maar Sallandia gaf ook zo weer de 2-2 weg en daar baalde trainer Johan van Ommen van. ,,iedere week denk je: ze pakken het wel weer op, maar dit is een proces waar we mee om moeten gaan en eerst even bij jezelf kijken en dan naar andere wijzen.”

Het seizoen is nog steeds heel mooi, ondanks een paar tikken die de Zandweerdclub de afgelopen weken opliep. ,,En dat toetje met slagroom moet zondag dan toch gaan gebeuren”, hoopt Van Ommen. ,,Uit bij Go Ahead, waar we bij winst de vierde plek, dus nacompetitie, veilig kunnen stellen.”

5G: Sallandia – SV Twello 2-2 (1-1)
Doelpunten Sallandia: Baris Topbac, Manuel Schotman


Comments are closed.