Categorie | Pupillen

Sinterklaas bij Sallandia

Op vrijdag 30 november was het dan zover: de Sint zou Sallandia komen bezoeken. In een volgepakte kantine was het een gezellige drukte, toen Sjakie binnenkwam. Hij zou de kantine schoonmaken, maar nu ziet hij dat de hele kantine vol zit. Er was een clown, maar die is weggestuurd door Sjakie omdat hij zijn werk moest doen. Om het “probleem” op te lossen heeft Sjakie het voorprogramma maar overgenomen. Na een mummie-wedstrijd, waarbij de trainers van de mini’s werden ingepakt met WC-papier, werd er ook nog geoefend met de Pieten-gangnam-style.
Na een beker drinken kwamen de Sint en zijn Pieten binnen. De Sint had voor iedereen kado’s meegenomen en die werden door de kinderen graag in ontvangst genomen. Na van 10 naar 0 te hebben afgeteld werden door alle kinderen de kado’s tegelijk open gemaakt. Alle kinderen waren blij met hun kado en gingen tevreden huiswaarts.

Iedereen nog bedankt voor de medewerking aan deze gezellige avond. Foto’s van de gezellige avond kun je vinden in het fotoalbum of klik hier.


Comments are closed.