Categorie | Jeugd

Selectietrainer voor Sallandia D1-selectie

D.V.V. Sallandia in Deventer zoekt voor het seizoen 2010-2011 een trainer voor de D1-selectie, welke op dit moment uitkomt in de 2e klasse.

Sallandia heeft de jeugd hoog in het vaandel. We zijn op dit moment bezig om het Jeugdbeleidsplan verder vorm te geven. Hierbij zoeken we trainers die de ambitie hebben om dit jeugdbeleidsplan positief uit te dragen.

Je bent in het bezit van een geldig diploma. Tevens heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden en een uitgesproken visie voor technisch onderlegd, positief voetbal. Je bent verantwoordelijk voor de trainingen (avonden zijn bespreekbaar), alsmede voor de coaching op de wedstrijddagen. Uiteraard onderschrijf je de voetbalvisie van Sallandia en als zodanig draag je dit uit met behulp van het Hoofd Jeugdopleidingen.

Voorts zul je toezien op de ontwikkeling van talentvolle F- en E-pupillen. Hiervoor houdt je contact met de trainers en leiders van deze leeftijdsgroepen. Tevens bestaat de mogelijkheid om het trainerschap van de D1 te combineren met die van de E1.

Eisen voor deze vacature:

  • Bij voorkeur in bezit van diploma JVT of TC 3 (Jeugd)
  • een positieve, actieve en enthousiaste benadering in de omgang met onze D-pupillen
  • een opbouwende en constructieve werkwijze in het overleg met de overige jeugdtrainers

Kijk voor meer informatie over Sallandia op: www.dvv-sallandia.nl

Je reactie kun je sturen naar Charles Jansen, voorzitter Afdeling Jeugdzaken, email: charles.jansen@home.nl


Leave a Reply