Categorie | Pupillen

Schalkhaar F8 – Sallandia F1

Wedstrijdverslag, zaterdag 31 maart 2012

Hallo allemaal,

Zoals ik wij de vorige keer hadden geschreven stond vandaag de wedstrijd tegen nummer 3 op papier. De wedstrijd Schalkhaar F8 tegen Sallandia F1. Op papier toch een van de moeilijkste wedstrijden, dus we moesten er tegenaan vandaag om bovenaan te blijven staan, want Voorst die op de tweede plaats staat ligt op de loer met even veel punten als ons, maar gelukkig met een veel minder doelsaldo.

Toen we het veld op kwamen, was het wel even schrikken, want de meeste spelers van Schalkhaar waren bijna twee koppen groter dan de spelertjes van ons. Maar dat mocht de pret niet drukken, want bij rust was het gelukkig al 0-4 voor Sallandia. Ondanks de wind die behoorlijk over het kale, maar toch mooie complex heen waaide.

In de tweede helft werd het al gauw 1-4, mede de oorzaak van de wind, want de bal vloog helaas hoog over onze keeper Owen heen. Niets aan te doen en we hebben onze spelertjes weer even op scherp gezet, wat gelijk resulteerde na de aftrap van de goal van Schalkhaar in een 1-5 score voor Sallandia. We hebben dank ook dankzij het hele goed spel van onze spelers en keeper de wedstrijd makkelijk uit kunnen spelen, want de eindstand op 2 tegen bracht in het voordeel van Sallandia F1.

Jongens jullie hebben deze zaterdag super goed gespeeld, een van de beste wedstrijden, wij trainers, ouders, opa’s en oma’s hebben echt genoten van jullie goede spel.
Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 14 april thuis tegen WSV, aanvang 10:30 uur.
Het paasweekend zijn we vrij.

Wij wensen u namens spelers, leiding en ouders een hele fijne Pasen.


Comments are closed.