Categorie | Senioren

Salllandia nog zoekende bij start

In de vijfde klasse G speelden gisterenmiddag in Apeldoorn Orderbos en Sallandia tegen elkaar. Het keurkorps van coach Johan van Ommen stelde, naar zijn zeggen, teleur door slechts één punt mee terug te nemen naar De Zandweerd in Deventer.

Met dat oordeel laat Johan van Ommen blijken meer te willen van zijn ploeg. Aan de Asselsestraat was het spel gistermiddag bovenal slecht. Er verschenen duidelijk twee zoekende ploegen aan de start van de nieuwe competitie. De geelzwarten uit Deventer kwamen wel op een ruime voorsprong van twee doelpunten in een redelijk gelijk opgaand duel.

De thuisequipe van nieuwbakken hoofdcoach Stephan Panman trok deze achterstand alsnog recht voor het verstrijken van de 90 minuten. ‘In een slechte wedstrijd voor komen met 0-2 en dan de wedstrijd volledig weggeven is slecht’, vond de balende Sallandia coach. ’Het was gewoon slecht van onze kant, verkeerde keuzes in het veld en een erg slechte eindpass’, vulde Van Ommen. Daarmee drukte de coach de vinger op de zere plek.

De uiteindelijke 2-2 die na de wedstrijd op het bord preek, was een terechte. In een redelijk gelijkopgaand duel met veel fouten aan beide zijden was het volkomen logisch dat aan alle doelpunten persoonlijke fouten vooraf gingen. Niets is natuurlijk nog verloren, zo pril in het seizoen in een poule met ondermeer Sportclub Deventer en Turkse Kracht uit Deventer.

‘Gezien het beeld van de hele wedstrijd was het toch een terecht gelijkspel’, was trainer Johan van Ommen teleurgesteld, maar eerlijk.

5G: Orderbos – Sallandia 2-2


Comments are closed.