Categorie | Senioren

Sallandia zal geen gekke dingen doen

Zonder nog zeker te zijn of de ploeg überhaupt doorstoomt naar de tweede ronde van de districtsbeker, weet Sallandia inmiddels dat het bij bekerwinst tegen WWNA, komende dinsdag, als volgende tegenstander Apeldoornse Boys treft.

‘Ja, de loting is leuk, maar nu geldt voor ons eerst zondag de competitiewedstrijd tegen Sportclub Deventer’, reageert trainer Johan van Ommen op de bekerloting voor zijn team. ‘Daar gaan we proberen de periodetitel te halen en dan ga ik pas nadenken over het bekerduel tegen WWNA, waarin ik zeker de spelers zal laten spelen die normaal wat minder aan spelen toe komen.’

‘Natuurlijk is de beker mooi, maar winnen zul je hem toch nooit. Dus die droom kan ik al uit mijn hoofd zetten, al ben ik niet zo’n dromer.’ WWNA zal, zo verwacht Van Ommen, met een gevoel naar Deventer komen voor een revanche op de competitiewedstrijd die afgelopen zondag door de Apeldoorners met 7-3 werd verloren op sportpark De Zandweerd.

‘Ik zal er zeker op toe zien dat wij in de beker geen gekke dingen gaan doen! Een ronde verder komen is leuk en dan tegen de Boys uit Apeldoorn spelen, die vorige seizoen ten koste van ons zijn gepromoveerd. Ja, dat brengt iets extra’s, maar nogmaals: de competitie is voor mij prioriteit nummer één en de zondag na Sportclub komt Turkse Kracht bij ons en dat is een concurrent’, weet Van Ommen.


Comments are closed.