Categorie | Senioren

Sallandia wint moeiteloos van buren

In een spannende eerste helft met aan beide zijden wat kansen en mogelijkheden vergat Sallandia afgelopen zondag in de wedstrijd tegen buurman Sportclub Deventer de score te openen op sportpark De Zandweerd.

Via een terechte penalty werd het 0-1 voor Sportclub en een bal op de lat van hun spits had maar zo de 0-2 kunnen zijn, al had Sallandia ook de 1-1 kunnen maken via topscorer Rick Wolvenne die alleen op de keeper af kon. Die gelijkmaker kwam er later alsnog via opnieuw snel en combinerend voetbal van Sallandia met het één keer raken. Na een steekbal van Baris Topbac scoorde Mitchell Kiffen de 1-1.

Daarna was Sallandia toch wel de bovenliggende partij en liep het snel uit naar 3-1 door doelpunten van opnieuw Kiffen en Manuel Schotman. In de tweede helft was Sallandia de baas in eigen huis, maar door een rode kaart en een penalty tegen werd het toch nog even spannend: 3-2.

Maar met tien man en goed veldspel gaf Sallandia niks meer weg en scoorde het ook nog de 4-2 door Lorenzo Bink (vrije trap). Al met al was Sallandia de terechte winnaar en trainer Van Ommen een tevreden man. ,,Een compliment voor mijn ploeg tegen tien man en geen kans weggeven en zo voor elkaar blijven werken! Klasse!”

Bekijk hier het verslag inclusief een aantal sfeerfoto’s op de site van Deventervoetbal.nl.

5G: Sallandia – Sportclub Deventer
Doelpunten Sallandia: Mitchel Kiffen (2), Manuel Schotman, Lorenzo Bink


Comments are closed.