Categorie | Senioren

Sallandia wacht lastige zondagmiddag

Sallandia wacht komend weekeinde een lastige zondagmiddag. Voor tegenstander TKA is de return op sportpark De Zandweerd de laatste kans op promotie en Sallandia moet dus hetzelfde brengen als vorige week in de heenwedstrijd, die met 1-2 werd gewonnen.

,,Als dat lukt, dan heb ik er wel vertrouwen in”, zegt Johan van Ommen. Sallandia verdedigt dus een 1-2 voorsprong die ze afgelopen zondag hebben opgebouwd in Apeldoorn en daarbij waren de beste kansen bovendien voor de ploeg uit Deventer.

Mocht de ploeg van trainer Johan van Ommen niet verliezen, ook een gelijkspel tegen TKA is voldoende, dan speelt Sallandia de volgende wedstrijd uit tegen de winnaar van het duel tussen Apeldoornse Boys en Cupa.

,,Voorkeuren gelden niet”, meent Van Ommen. ,Als je wilt promoveren, moet je eerst TKA afschudden en vervolgens uit die twee daaropvolgende wedstrijden vier punten halen en zoals ik mijn groep nu zie, gaan we plezier maken en ook proberen goed voetbal te spelen. Aan het einde van de nacompetitie zien we wel waar we staan.”

De nacompetitiewedstrijd tussen Sallandia en TKA begint zondag om 14.00 uur.


Comments are closed.