Categorie | Senioren

Sallandia wacht een heet middagje

Sallandia wacht morgen, op tweede Pinksterdag, in de nacompetitie een heet middagje; zowel het weer als de tegenstander Apeldoornse Boys is geducht. Op zondag 3 juni 2012 is de allesbeslissende return op sportpark De Zandweerd. Zal Sallandia er in slagen om op te klimmen naar de vierde klasse?

,,Wij moeten morgen ons eigen ding doen, dan ben ik er van overtuigd dat we een goed resultaat kunnen boeken in Apeldoorn”, kijkt trainer Johan van Ommen vooruit. ,,Angst? Nee, dat is een slechte raadgever. Respect? Ja, maar dat heb ik voor iedereen.”

Dat Sallandia al zover is gekomen, daar is Van Ommen al heel trots op met zijn spelers. ,,En dat laatst zetje krijg je vanzelf wel als speler, als je in die flow komt van de finale. Als je nu niet wilt doorpakken als voetballer, dan heb je het niet door waar voetbal over gaat!”

Winnen is wat volgens Johan van Ommen telt in de voetbalwereld. ,,Hoog of laag. En als je zoiets hebt van: ik vind het wel leuk… Ja oké, dat is een keuze, maar dan moet je maar niet in mijn team willen spelen, want ik heb een bloed hekel aan verliezen”, schetst Van Ommen zijn beleving.

Voor volgend seizoen verwacht Sallandia een flink aantal nieuwe spelers toe te kunnen voegen aan de selectie. Jeffry Evers en Mitch Regelink komen van WWV, van Be Quick Zuthpen Kay Heesen en Edwin Beumer, Tommy Ligtenberg van Diepenveen en Wesley Bos van De Gazelle.

Trainer Van Ommen van Sallandia verwacht een aanvallend Apeldoornse Boys. ,,Daar moeten we dan ook op anticiperen. We hebben in de competitie één keer van hun gewonnen en één keer gelijk gespeeld, maar dat biedt niet de zekerheid dat je maar zo even de finales wint. Maar we gaan er wel voor. De club leeft weer, da’s mooi en dat doen we met ons allen!”


Comments are closed.