Categorie | Senioren

Sallandia vergeet het al af te maken

In een boeiende en spannende wedstrijd won Sallandia vanmiddag weliswaar met 1-2 in Apeldoorn, maar trainer Johan van Ommen was niet helemaal tevreden, maar wel trots op zijn jongens. ,,Maar we vergeten er zeker zes te scoren en het daarmee af te maken”, meende de trainer.

In de eerste helft wist Sallandia niet met de vele kansen om te gaan en kwam de ploeg achter met 1-0 terwijl het toen al 0-3 had moeten staan voor de Zandweerdclub. Maar vlak voor de rust was daar de dikverdiende 1-1 door Marco van Riet.

In de tweede helft ging het spel redelijk gelijk op, waarbij Sallandia met veel lopende mensen en kort combinatievoetbal wel weer de ploeg was met de kansen en dat werd ook beloond met een doelpunt van matchwinner Ugur Guclu, die op een slimme manier scoorde: 1-2.

Daarna was de kracht bij TKA weg en had Sallandia nog twee of drie kansen om het af te maken. Het was al met al een mooie en terechte overwinning en zondag 20 mei speelt Sallandia thuis en bij een gelijkspel of winst gaat de Deventer ploeg van Johan van Ommen naar de volgende ronde van de nacompetitie.


Comments are closed.