Categorie | Senioren

Sallandia speelt voor Sinterklaas

Bron: Deventervoetbal.nl

Volgens trainer Johan van Ommen speelde Sallandia tegen ABS afgelopen weekend de slechtste eerste helft van het seizoen: ‘stuitend slecht’ aldus de trainer. Door dit verlies haakt Sallandia in de 4de klasse H voorlopig af bij het bovensten…

Rik Wolvenne had al na 3 minuten de openingstreffer kunnen maken, maar helaas ging dit feestje voor Sallandia niet door. Kort daarna scoorde ABS wel en deed dat nogmaals halverwege de eerste helft. Het verdere verloop van de eerste helft was vanuit Sallandia-perspectief eentje waar weinig over te schrijven viel.

De 2de helft startte de Zandweerdclub iets beter en via Çolak, Kiffen en Wolvenne werden kansen gecreëerd, maar geen doelpunten gemaakt.

Duidelijk was Van Ommen over de beleving van zijn team in deze wedstrijd: ‘ABS was overduidelijk feller en erop gebrand de punten in Bathmen te houden. Bij ons dachten ze misschien dat Sinterklaas nog in het land was, want de punten werden vandaag door ons weggegeven.’

Sallandia speelt tot nu toe een prima seizoen als debutant, echter ook deze wedstrijden moeten vol concentratie gespeeld worden. Vooraf stelde Van Ommen nog ‘zij kunnen niet van ons winnen, maar wij wel van hun verliezen’. En helaas voor Sallandia was dat dit weekend het geval.


Comments are closed.