Categorie | Senioren

Sallandia scoort makkelijk op Rielerenk

Bron en foto’s op Deventervoetbal.nl

Davo ‘uit’ is voor Sallandia altijd een wedstrijd op zich. En dat was vanmiddag in de eerste helft ook goed te zien. Na de pauze moest de thuisclub verder met tien man en dat speelde Sallandia goed uit (2-6).

Davo begon goed en kreeg ook gelijk een paar 100% kans om te scoren, maar na tien minuten werd Sallandia sterker en dat resulteerde dan ook in de een aantal kansen voor de ploeg van trainer Johan van Ommen. Mitchel Kiffen maakte na twintig minuten de 0-1. Sallandia bleef daarna de betere ploeg en door een doelpunt van Rick Wolvenne werd het tien minuten voor de pauze dan ook verdiend 0-2.

In vijf minuten tijd kwam Davo terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Niek Lieftink: 2-2. Op slag van de rust soleerde echter Mehmet Colak op simpele wijze door het hart van het veld en bracht met zijn doelpunt Sallandia opnieuw aan de leiding: 2-3.

Na de pauze moest Davo verder met tien man door een foute wissel en Sallandia speelde dat goed uit. ‘Ja, kan gebeuren dat een wissel niet goed gaat en mijn ploeg heeft dat goed uitgespeeld’, aldus Van Ommen. In de 60e minuut maakte Abdullah Secka de 2-4 via een mooie lob, ruim een kwartier voor het einde tekende Wolvenne voor de 2-5 en in de 85e minuut maakte Wolvenne de 2-6.

‘Een dik verdiende overwinning’, vond Van Ommen. ‘En mijn ploeg heb ik darvoor dan ook een groot compliment gemaakt.’

4H: Davo – Sallandia 2-6 (2-3)
Doelpunten Sallandia: Mitchel Kiffen, Rick Wolvenne (3), Mehmet Colak, Abdullah Secka


Comments are closed.