Categorie | Senioren

Sallandia pakt koploper Alexandria in

In een zeer aantrekkelijk duel won Sallandia vanmiddag meer dan verdiend van de koploper in de vijfde klasse G. Trainer Johan van Ommen bleek zijn spelers tegen zijn oude club Alexandria uit Apeldoorn zeer goed te hebben neergezet.

,,Met een niet zo fitte groep zo’n prestatie neerzetten, doet me deugd”, glunderde de oefenmeester na afloop. Met elf tegen elf scoorde Rick Wolvenne de 1-0 en met elf tegen tien scoorde Mehmet Colak even later de 1-1, nadat een speler van Alexandria een ongelukkige rode kaart kreeg voor een overtreding, die eigenlijk met geel ook voldoende bestraft zou zijn geweest.

,,Ik dacht bij 1-1: nou kan het wel eens zwaar worden met twee buitenspeldoelpunten van de gasten die werden afgekeurd”, bekent Van Ommen. ,,Zeer terecht maakte Mitchell Kiffen vlak voor rust echter de 2-1.” Na de pauze was Sallandia de betere ploeg en liep het makkelijk uit naar 5-1 met doelpunten van nogmaals Wolvenne, Ekrem Aydin en Marco van Riet.

,,Dit is mooi en we doen nog mee, maar vanaf de derde/vierde plaats zullen onze kansen komen en dan zullen we kijken hoe we ons ontwikkelen”, keek trainer Johan van Ommen naar het vervolg van de competitie vooruit.

5G:Sallandia-Alexandria 5-1 (2-1)
Doelpunten Sallandia: Rick Wolvenne (2), Mitchell Kiffen, Ekrem Aydin, Marco van Riet


Comments are closed.