Categorie | Senioren

Sallandia nog niet uit winterslaap

In een zeer matige oefenwedstrijd van Sallandia wist tegenstander Broekland te profiteren en won met 2-4. ,,Als we zo met elkaar om blijven gaan, dan gaan we het nog moeilijk krijgen in de competitie”, waren de woorden trainer Van Ommen.

De gedreven trainer van Sallandia wilde het er maar op houden dat zijn ploeg last had van de kou en dat iedereen nog niet uit de winterslaap was. ,,Want wat was dit slecht!”, mopperde Van Ommen. ,,Als er iets geregeld wordt voor een oefenwedstrijd dan hoor je er alles voor over te hebben om te spelen en niet zo te zeiken tegen elkaar, bah wat een mentaliteit.”

Van Ommen vond dat zijn eigen spelers een voorbeeld konden nemen aan die van Broekland, dat met – in zijn ogen – mindere spelers van Sallandia kon winnen. ,,Dat heet mentaliteit”, legde de trainer de vinger op de zere plek. ,,Laat ik er maar niet meer over zeggen en lekker gaan trainen dinsdag en donderdag, want over twee weken komt de koploper en dan zal mijn groep er weer staan zo als het hoort.”


Comments are closed.