Categorie | Senioren

Sallandia maakt het zichzelf moeilijk

In een derby zoals Sportclub Deventer tegen Sallandia, vandaag in de vijfde klasse G, kan het meestal alle kanten opgaan en goed voetbal is dan bovendien lang niet altijd vanzelfsprekend. Ook vandaag was er veel strijd en ging er veel fout. Zo was er af en toe ruw spel.

In de eerste helft waren de kansen aan beide zijden gelijk en bleef het daarom ook 0-0. Na de pauze begon Sallandia heel goed en dat bracht ze gelijk vier honderd procent kansen, waaruit maar één keer werd gescoord. Het doelpunt kwam van de voet van Ekrem Aydin.

Zoals vaker in wedstrijden waarin de ene ploeg de kansen krijgt, scoort de ander, in dit geval Sportclub Deventer, twee keer. Sallandia maakte het zichzelf heel moeilijk, maar het werd vlak voor het einde van de wedstrijd toch nog 2-2 door een doelpunt van Rick Wolvenne.

Dat bleef het, maar de stand had eigenlijk ook 3-5 kunnen zijn voor Sallandia. Voor de kijker was het een spannende wedstrijd tussen twee ploegen die nog een hoop werk aan de winkel hebben, maar waar ook nog veel pluspunten uit te halen zijn.

5G: Sportclub Deventer – Sallandia 2-2 (0-0)
Doelpunten Sallandia: Ekrem Aydin, Rick Wolvenne


Comments are closed.