Categorie | Senioren

Sallandia laat zien dat het kan scoren

Sallandia liet vanmiddag tegen Reaal Dronten eindelijk weer zien dat het makkelijk kan scoren; al duurde dat wel tot de tweede helft. Voor de rust speelde Sallandia zeer goed en was het een halfuur heer en meester.

Na een kwartier spelen maakte Marco van Riet de 1-0. Op dat moment had het al 2-0 of 3-0 moeten staan. Sallandia bleef maar kansen missen en in tien minuten tijd kreeg Sallandia wel twee goals tegen: 1-2. Tot vlak voor de rust stond die achterstand, maar vlak voor de pauze maakte Adem Yurucel de gelijkmaker: 2-2.

Na de rust maakte Marco van Meeteren al vlot de 3-2 en was het duidelijk: Sallandia zou deze wedstrijd gaan winnen. Twintig minuten voor het einde van het duel scoorde Leroy Rietman 4-2 en tien minuten later Mitchel Kiffen de 5-2. Het was een lastige wedstrijd volgens trainer Johan van Ommen.

,,Je weet dat je beter bent dan de tegenstander, die onderin bungelt. Toch moet ik mijn ploeg een compliment maken dat ze ondanks de achterstand zo door bleef voetballen”, aldus Van Ommen. ,,Nu gaat de competitie beginnen met de toppers, twee keer uit: naar TKA en Alexandria. Als we daar ons goede voetbal laten zien, ben ik er van overtuigd dat mijn ploeg heel hoog gaat eindigen.”

5G: Sallandia – Reaal Dronten 5-2 (2-2)
Doelpunten Sallandia: Marco v Riet, Adem Yurucel, Marco v Meeteren, Leroy Rietman, Mitchel Kiffen.


Comments are closed.