Categorie | Senioren

Sallandia laat Emst mooie dingen zien

Na een teleurstellend gelijkspel (2-2) tegen de buren vorige week heeft Sallandia vanmiddag een grote overwinning geboekt op Emst. Met momenten van oogstrelend voetbal, zoals trainer Johan van Ommen het wil zien, snel spel met veel beweging zonder bal en veel plezier werd de tegenstander met 8-1 opgerold.

De wens van de trainer was wel te zien, want de ene aanval was nog mooier dan de andere en daarin waren de drie goals van aanvaller Rick Wolvenne en het zeer goed spelende middenveld onder leiding van Baris Topbac en Harold Broekhoff een voorbeeld voor de hele groep.

De andere doelpuntenmakers waren Mitchell Kiffen, Leroy Rietman, Manuel Schotman, Ekrem Aydin en Harold Broekhoff, die later overigens met een op het oog ernstige knieblessure moest uitvallen. Met een bijna nieuwe groep heeft Sallandia vanmiddag mooie dingen laten zien en kan er nog veel moois gebeuren, de complimenten van Emst werden dan ook in dank aangenomen.

5G:Sallandia-Emst=8-1.
Doelpunten Sallandia: Rick Wolvenne (3), Mitchell Kiffen, Leroy Rietman, Harold Broekhoff, Ekrem Aydin, Manuel Schotman.


Comments are closed.