Categorie | Junioren, Pupillen

Sallandia jeugdtoernooi 21 en 22 mei 2011 (update)

Beste Sportvrienden,

Op 21 en/of 22 mei hopen wij u te ontmoeten voor het Sallandia jeugdtoernooi van 2011. Via deze link vindt u het informatie over het jeugdtoernooi. Via deze link vind u de meest recente speelschema (update 18 mei).

In de poule-indeling hebben kleine wijzigingen plaats gevonden. Omdat afmeldingen ook op het laatste moment nog plaats kunnen vinden, is de indeling onder voorbehoud. Op de toernooidag ontvangt u bij het secretariaat een definitieve indeling. In de bijlage kunt u zien hoe laat uw team de eerste wedstrijd speelt. Wij vragen u om uiterlijk een half uur voor de eerste wedstrijd binnen de poule melding te doen van aanwezigheid bij ons wedstrijd-secretariaat. Wij willen de poules graag op tijd laten beginnen, vandaar dit dringende verzoek.

Als u met de auto komt kunt u deze parkeren op de grote parkeerplaats bij de Sportveldenlaan. Vanaf daar wordt u gewezen naar de ingang van het sportpark. Bij de ingang van het sportpark zult u worden opgewacht door onze medewerkers, en worden verwezen naar de kleedkamers, de velden en het secretariaat.

Gezien de drukte in de kleedkamers adviseren wij u om zoveel mogelijk in voetbaltenue te komen. Na afloop douchen is mogelijk, maar houdt u rekening met een overvolle kleedkamer.

Mocht u tijdens het toernooi vragen hebben, richt u zich dan tot onze medewerkers
Namens DVV Sallandia wens ik spelers, begeleiders en andere betrokkenen een sportief en succesvol toernooi toe.

Charles Jansen
voorzitter jeugd Sallandia


Comments are closed.