Categorie | Junioren, Pupillen

Sallandia jeugdtoernooi 21 en 22 mei 2011 (update)

Beste Sportvrienden,

Op 21 en/of 22 mei hopen wij u te ontmoeten voor het Sallandia jeugdtoernooi van 2011. Via deze link vindt u het informatie over het jeugdtoernooi. Via deze link vind u de meest recente speelschema (update 18 mei).

In de poule-indeling hebben kleine wijzigingen plaats gevonden. Omdat afmeldingen ook op het laatste moment nog plaats kunnen vinden, is de indeling onder voorbehoud. Op de toernooidag ontvangt u bij het secretariaat een definitieve indeling. In de bijlage kunt u zien hoe laat uw team de eerste wedstrijd speelt. Wij vragen u om uiterlijk een half uur voor de eerste wedstrijd binnen de poule melding te doen van aanwezigheid bij ons wedstrijd-secretariaat. Wij willen de poules graag op tijd laten beginnen, vandaar dit dringende verzoek.

Als u met de auto komt kunt u deze parkeren op de grote parkeerplaats bij de Sportveldenlaan. Vanaf daar wordt u gewezen naar de ingang van het sportpark. Bij de ingang van het sportpark zult u worden opgewacht door onze medewerkers, en worden verwezen naar de kleedkamers, de velden en het secretariaat.

Gezien de drukte in de kleedkamers adviseren wij u om zoveel mogelijk in voetbaltenue te komen. Na afloop douchen is mogelijk, maar houdt u rekening met een overvolle kleedkamer.

Mocht u tijdens het toernooi vragen hebben, richt u zich dan tot onze medewerkers
Namens DVV Sallandia wens ik spelers, begeleiders en andere betrokkenen een sportief en succesvol toernooi toe.

Charles Jansen
voorzitter jeugd Sallandia


Comments are closed.

Hoofdsponsor

Webshop

Twitter

februari 2018
M D W D V Z Z
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728