Categorie | Senioren

Sallandia heer en meester met lege handen

Bron: Deventervoetbal.nl

In de eerste helft, waarin het 90% balbezit had, speelde Sallandia oogstrelend voetbal, met goed combinatie spel en kans op kans. Dan weer Mehmet Colak, dan weer Abdulla Secka, Rik Wolvenne en Mitchel Kiffen kregen goede kansen. Het had in de rust al zeker 0-4 moeten zijn en Diepenveen kon tot dan alleen maar toekijken hoe goed de tegenstander uit Deventer was.

Het overwicht van Sallandia leidde tot de 0-1 door Burak en drie minuten later had de 0-2 gemaakt moeten worden, maar kans zes ging er ook niet in. ‘Ja, er zijn van die dagen dat je te perfect speelt’, concludeerde trainer Johan van Ommen. Na de rust scoorde Diepenveen de 1-1 uit het niets en was Sallandia aangeslagen.

Diepenveen zat er korter op en speelde alle ballen lang en maakte uit de counter ook de 2-1 en 3-1 en Sallandia kreeg die bal er maar niet in. Trainer Van Ommen begreep er niets van. ‘De tweede helft, waarin we misschien nog 65% balbezit hadden, was een drama van onze kant. Echt, als je het dan niet hebt… Okay, maar werken en strijden kun je wel voor elkaar!’

Dat je verliest maar wel de credits krijgt, omdat je mooi voetbal hebt gespeeld, is leuk. ‘Maar we staan wel met nul punten na een wedstrijd waarin je heer en meester was!’, baalde Van Ommen.

4H: Diepenveen – Sallandia 3-1 (0-1)
Doelpunt Sallandia: Burak


Comments are closed.