Categorie | Senioren

Sallandia gaat genieten in nacompetitie

De laatste wedstrijd van de competitie was gistermiddag een redelijk makkelijke voor vijfdeklasse Sallandia. De ploeg van trainer Johan van Ommen won dan ook de uitwedstrijd bij Orderbos in Apeldoorn met 2-4.

,,In de eerste helft heb ik mijn ploeg weer zien voetballen en kansen zien creëren zoals we al veel wedstrijden gespeeld hebben”, klonk Van Ommen tevreden. ,,De organisatie van achteruit stond en het combinatievoetbal met veel kansen was goed voor het vertrouwen en we gingen dan ook verdiend met een 1-3 voorsprong de kleedkamer in.”

Doelpuntenmakers aan de kant van Sallandia waren Manuel Schotman, Ekrem Aydin en Baris Topac. Na de rust was het allemaal wat minder en werd het nog spannend door de 2-3, vijf minuten na de hervatting. Sallandia en Orderbos kregen beide nog redelijk wat kansen tot de laatste minuut, waarin Adem Yurucel de 2-4 maakte uit een mooie aanval.

,,We zijn met wat lichte pijntjes misschien wel klaar, maar dat weet je pas als de nacompetitie gespeeld is”, aldus Van Ommen. ,,Ik kan er allerlei superlatieven op loslaten, maar laat ons nou maar gewoon gaan genieten en wie weet…!”

5G: Orderbos – Sallandia 2-4 (1-3)
Doelpunten Sallandia: Manuel Schotman, Ekrem Aydin, Baris Topbac en Adem Yurucel


Comments are closed.