Categorie | Pupillen

Sallandia F1 Kampioen en bedankt de supporters en Sallandia

Hallo allemaal,

Vandaag zaterdag 17 november 2012, kon Sallandia F1 kampioen worden. En ja het is gelukt !!!!!

Met veel toeschouwers langs de lijn, papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, andere familieleden, jongens van het eerste, vrienden, kennissen, etc, etc, was het een onvergetelijke ochtend voor de boys van de F1. Na een zenuwachtig begin, kwamen we toch op een 1-0 voorsprong. Echter duurde dit niet lang want Davo F1, kwam direct alweer op een 1-1. Wat zou er in die koppies om zijn gegaan? Maar gelukkig konden we de draad weer oppakken en konden we al snel weer op voorsprong komen. Uiteindelijk konden de boys dit zover uitbouwen tot een genot voor elke toeschouwer, want de einduitslag was maar liefst 13-1.

Natuurlijk hoorde hier dan ook een feestje bij, met vuurwerk, rondgang op de aanhanger door de wijk (Ronny bedankt), patat met drinken en een mooie pet met daarop de tekst:
“Sallandia F1 kampioen”. (Sallandia bedankt) De ouders konden ondertussen lekker smullen van een mooie taart. (Wendy bedankt) Als toetje zal de F1 morgen nog als playerescorte aanwezig zijn bij het eerste van Sallandia, die thuis om 14:00 uur spelen tegen Voorst. Daar zal de F1 voor aanvang van deze wedstrijd ook nog hun ere ronde gaan lopen..

De trainers en leidster willen namens de jongens van Sallandia F1 een ieder bedanken voor zijn of haar steun. Jullie waren geweldig!

Hieronder een kleine sfeer impressie. Nog meer foto’s kun je vinden in het fotoalbum of klik hier. Met dank aan Henny Meijerink.


Comments are closed.