Categorie | Pupillen

Sallandia E2 pakt kostbaar punt tegen sterk Vaassen

Het was een spannende wedstrijd op zaterdag 26 maart. Sallandia E2 speelde uit tegen SV Vaassen E1. Sallandia E2 heeft het moeilijk in de zwaardere klasse waar ze na de winter in is ingedeeld en SV Vaassen deed het daarin juist erg goed. Met Matthijs Wesselink op goal, Luuk Krone en Niek Homan in de verdediging, middenvelders Bryan Willemsen en Garion Jansen en Rody Hoogelander en Jarmo van Harte in de spits, trad Sallandia sterk aan.

Dat bleek al snel toen Sallandia voor de rust op 0-2 voorsprong kwam door mooie goals van Jarmo en Bryan (die daarmee zijn verjaardag vierde). Maar ook Vaassen liet zien waarom ze het dit seizoen zo goed doen. Dankzij goed werk van Luuk en Niek en aantal mooie reddingen van Matthijs bleef het goal van Sallandia schoon.

Na de rust ging de strijd door. Sallandia trad in dezelfde formatie aan, wat op zich niet zo gek was, omdat er geen wisselspelers waren. Daardoor moesten alle spelers vol aan de bak. Zoals Garion die enkele prachtige voorzetten verzorgde. Maar het mocht niet baten. Vaassen voerde de druk op en scoorde twee keer snel achter elkaar, ondanks het goede werk van de verdediging van Sallandia. De wedstrijd kantelde helemaal toen Vaassen zelfs met 3-2 voor kwam te staan.

Sallandia liet het hoofd echter niet zakken, zette druk en werd beloond met een vrije schop. Rody benutte deze zeer effectief en legde de bal droog in de goal. 3-3. Het was jammer dat de overwinning er niet in zat, maar het was wel een uitslag die paste bij de wedstrijd en bovendien een kostbaar punt voor Sallandia E2.


Comments are closed.