Categorie | Senioren

Sallandia deelt een pakje rammel uit

In een zeer eenzijdige wedstrijd won Sallandia vanmiddag opnieuw gemakkelijk. Tegenstander Gorssel kon het hoge baltempo van de ploeg van trainer Johan van Ommen niet bijhouden en werd in eigen huis dan ook al heel snel op een beslissende achterstand gezet, waarna het een pakje rammel kreeg (2-7).

Zeven minuten na het beginsignaal was het al 0-2 door doelpunten van Rick Wolvenne en Leroy Rietman. Na ruim een half uur spelen tekende Mitchell Kiffen de 0-3 aan en als Sallandia alle goede kansen die het voor de rust nog kreeg niet had gemist, had het in de theepauze al 0-7 kunnen staan.

In de tweede helft kreeg Gorssel één kansje en toen werd het gelijk 1-3. Kort daarna ging Sallandia weer verder met het missen van kansen totdat Marco van Meeteren een kwartier na de hervatting 1-4 kon maken. Dat het voor de Deventenaren een gemakkelijke wedstrijd was, werd wel duidelijk, want het verschil was wel twee klassen tussen Sallandia en de thuisploeg.

Tien minuten voor het einde maakte Rick Wolvenne 2-5 en twee minuten later Marco van Riet de 2-6 en nog bleef Sallandia kansen missen. Vlak voor het eindsignaal bracht de talentvolle invaller Omar Choujar de eindstand op 2-7. Al met al was het een mooie overwinning met veel goede momenten, maar ook veel te veel gemiste kansen, waar Van Ommen niet blij mee was.

,,Ik vind dat je, als je ploeg zóveel kansen krijgt, je die gasten helemaal blind moet spelen”, blikte Van Ommen terug. ,,En ze trakteren op een pak rammel in plaats van een pakje rammel.”

5G: Gorssel – Sallandia 2-7 (0-3)
Doelpunten Sallandia: Rick Wolvenne (2), Leroy Rietman, Mitchell Kiffen, Marco v Meeteren, Marco v Riet, Omar Choujar


Comments are closed.