Categorie | Senioren

Sallandia bereidt zich voor op SV Twello

Afgelopen zondag speelde Sallandia op eigen terrein de wedstrijd in de vijfde klasse G tegen TKA. Het team van trainer Johan van Ommen zegevierde op De Zandweerd met 3-2 tegen de formatie van Salim Ozer en bleef zodoende ongeslagen. Komende zondag speelt Sallandia tegen SV Twello.

Tegenstander Turkse Kracht Apeldoorn, voorafgaand aan het bezoek aan Sallandia medekoploper met twee overwinningen, werd de week ervoor na een overtuigende zege tegen Sportclub Deventer nog geprezen en betiteld als absolute titelkandidaat.

Sallandia deed tegen de Apeldoorners desondanks goede zaken en behield zijn eigen ongeslagen status. Met zeven punten uit drie duels, staat de ploeg van Van Ommen gedeeld tweede met evenveel punten alsTurkse Kracht Deventer. Helemaal bovenaan staat Voorst, dat tot zover de maximale score behaalde uit de drie gespeelde duels.

Het team van Johan van Ommen bereidt zich momenteel voor op de tegenstander van komende zondag. Dan speelt Sallandia in Twello tegen SV Twello, de club van trainer Berend Jan Smies uit Deventer.

5G: Sallandia – TKA 3-2 (1-0)
Doelpunten Sallandia: Baris Topbas Rick Wolvenne (2)


Comments are closed.