Categorie | Algemeen

Playbackshow / Alpe d’HuZes

Beste Sallandianen,

Tijdens de traditionele  Playbackshow van 12 maart j.l. heb ik jullie aandacht gevraagd voor het evenement Alp d’HuZes. Middels een collectebus hebben jullie ingezameld voor het KWF. Dit heeft een bedrag opgeleverd van 306 euro. Dit bedrag is gestort op mijn persoonlijke site van de stichting Alpe d’HuZES. Je kunt dit terug vinden via de link www.teamdeboreel.nl

Ik ben trots op jullie dat er zo’n mooi bedrag voor zo’n mooie actie is opgehaald. Ik ga dit bedrag met trots op mijn spreekwoordelijke bagagedrager proberen 6x mee naar boven te nemen, om ervoor te zorgen dat het goed terecht komt. Voor wie er die avond niet was, maar toch een donatie wil doen, via de link www.teamdeboreel.nl kom je op onze teampagina. Ga vervolgens naar mijn persoonlijke site en klink daar de button donatie aan.

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet

Lex Kiffen


Comments are closed.