Categorie | Pupillen

Penaltybokaal Go Ahead Eagles

Een aantal E-pupillen van Sallandia, heeft zondag 9 april de halve finale gewonnen van de penaltybokaal in de rust bij Go Ahead Eagles. Enige tijd geleden hebben ze doormiddel van een aantal penalty’s te nemen tijdens een training bij Sallandia een plaats weten te bemachtigen om 1 van de 10 jongens/meisjes te zijn die een penalty mochten nemen.

In de eerste ronde op 27 november 2011 in de rust van GAE-Zwolle wisten ze de halve finale te behalen en vandaag hebben ze de E-pupillen van RDC weten te overtreffen, RDC scoorde 1 penalty waardoor wij aan 2 gescoorde penalty’s genoeg hadden om een plek in de finale te behalen, uiteindelijk wisten ze 3 x het doel te treffen!

Op 20 april a.s. tijdens de wedstrijd tegen FC Emmen zullen ze het tegen Schalkhaar op moeten nemen en bepalen wie de meeste penalty’s er in zal schieten en dus de winnaar van de Go Ahead Eagles penaltybokaal wordt, dus kom met zijn allen onze jongens & meiden aan moedigen. We wensen Rowan, Rody, Milan, Bryan, Matthijs, Maurice, Nygel, Dione, Kaylee & Tommy veel succes de 20e, top gedaan allemaal!


Comments are closed.