Categorie | Senioren

Opnieuw eenvoudige zege Sallandia

In de eerste helft controleerde Sallandia afgelopen zondag de wedstrijd tegen Orderbos redelijk goed. De tegenstander probeerde Sallandia met veel overtredingen uit de wedstrijd te halen.
Ricky Wolvenne bracht de thuisploeg via een penalty op de verdiende 1-0 voorsprong. Orderbos kon het snelle spel van Sallandia niet bijhouden en Kay Heesen maakte daardoor de 2-0. Toch kwam de ploeg uit Apeldoorn terug in de wedstrijd en maakte de 2-1 vlak voor de rust.

Sallandia pakte na de rust gelijk de wedstrijd weer in handen en maakte Jeffrey Evers zijn eerste doelpunt voor Sallandia, de 3-1. Nu was het verweer van Orderbos gebroken en maakten Kay Heesen en Ross Bonevacia de 4-1 en 5-1 en vergat Sallandia er nog twee of drie te maken.

Het was volgens trainer Johan van Ommen voor Sallandia toch een lastige wedstrijd tegen een tegenstander die veel overtredingen maakte. ‘Maar ja, daar raak je aan gewend. Dat hebben we al meer meegemaakt als een tegenstander niet mee kan komen, dan gaan ze andere middelen gebruiken’, aldus Johan van Ommen.

Sallandia bleef afgelopen weekeinde zodoende opnieuw ongeslagen en is dat al sinds mei 2012 in officiële wedstrijden. ‘Ja, dat is allemaal mooi voor de club en de spelers, maar we hebben maar één doel en dat is promoveren’, blijft Van Ommen veeleisend. ‘Maar ik ben hier wel heel blij mee en trots op, wat we met deze groep presteren.’

‘En nu gaan we de winterstop in… Kan ik effe bijkomen van die lastige gasten van mij, hahaha…’, grapt trainer Johan van Ommen.

5G: Sallandia – Orderbos 5-2
Doelpunten Sallandia: Rick Wolvenne, Kay Heesen (2), Jeffrey Evers, Ross Bonevacia.


Comments are closed.