Categorie | Senioren

Niet zomaar winst in alle duels Sallandia

Sallandia speelt komende zondag tegen laagvlieger Orderbos uit Apeldoorn. Het team van trainer Johan van Ommen heeft bewezen dat het goed voetbal kan spelen en makkelijk kan scoren, maar dat geeft natuurlijk niet de garantie dat dit seizoen alle wedstrijden maar zo even worden gewonnen.

,,Denk nog even aan die wedstrijd in Dronten”, helpt Van Ommen herinneren. ,,Die stonden toen laatste en we verloren daar met 3-2.” De trainer verwacht dat zijn ploeg veel balbezit zal hebben en de bal snel rond zal moeten spelen. ,,Dan scoren wij altijd, 21 keer in de laatste vier wedstrijden is al behoorlijk veel, maar als je alle kansen ziet die we hadden, dan hadden het maar zo vijftien goals meer kunnen zijn.”

Van onderschatting is geen sprake zegt de trainer. ,,Maar mijn ploeg moet wel in staat zijn deze wedstrijd te winnen en vanaf plek vier de druk te houden op de ploegen boven ons. Mocht dat lukken dan weet ik zeker dat die ploegen boven ons nog wel punten gaan verliezen! En wij ? Ja, wij zullen ook nog wel punten verliezen, maar je wordt bij winst tegen de ploegen boven je titelkandidaat. En tegen die ploegen hebben we het tot nu toe goed gedaan.”


Comments are closed.