Categorie | Nieuws

Nacompetitie Sallandia door vierde plek

(Foto’s door Henny Meijerink, bekijk ze hier allemaal)

Na vier wedstrijden niet te hebben gewonnen, heeft Sallandia vanmiddag in het thuisduel tegen Gorssel eindelijk weer eens verdiend gewonnen en daardoor de doelstelling nacompetitie gehaald!

Trainer Johan van Ommen kon niet beschikken over zes basiskrachten, maar wist zijn elftal desondanks goed te motiveren. Marco van Meeteren maakte de 1-0 en Sallandia voetbalde vrij en overtuigde met goed en snel spel.

Na de 1-1 van Gorssel rechtte Sallandia de rug en maakte Mitchel Kiffen na een mooie steek bal van Van Meeteren de verdiende 2-1 en maakte Adem Yurucel uit een penalty de 3-1 en was de vierde plaats en dus nacompetitie, een feit.

,,Ik ben opgelucht dat we onze doelstelling hebben gehaald, maar het was een lastige periode de laatste maand: allemaal kleine brandje blussen om toch te halen wat ik wilde en ja het spreekwoord van als je wint heb je vrienden klopt!”, merkt Van Ommen.

,,Dit is een mooi moment om keuzes te maken uit ongeveer twintig man om de nacompetitie mee in te gaan en iedereen moet zich nu ondergeschikt maken voor ons toetje”, vindt Johan van Ommen.

5G: Sallandia – Gorssel 3-1
Doelpunten Sallandia: Marco v Meeteren, Mitchel Kiffen, Adem Yurucel


Comments are closed.