Categorie | Jeugd

Leerzame bijeenkomst jeugdtrainers Sallandia

Voor de pupillentrainers van Sallandia was er op maandag 14 maart een bijeenkomst onder leiding van Roos Brouwer, medewerkster Voetbalontwikkeling van de KNVB. Na de inleiding van Roos gaf zij een (voorbeeld)training met medewerking van de pupillen van de E1 en E2 van Sallandia (waarvoor wij de jongens nog hartelijk willen bedanken). In deze training werd aandacht gegeven aan diverse trainingsvormen, het nut van een warming-up, het coachen van pupillen, opzetten van een training volgens de KNVB-methode, etc.
Aansluitend was er een nabespreking in de kantine, waarin Roos een presentatie gaf met een nadere toelichting op de KNVB-visie op jeugdtrainingen. Ook konden de 14 aanwezige trainers met hun vragen en opmerkingen bij Roos terecht.
De conclusie was dat het voor de jeugdtrainers een leerzame avond is geweest. Met de voorbeelden van de trainingen, de verschillende invalshoeken en de uitgedeelde documentatie kunnen de trainers hun voordeel doen in het trainen van onze pupillen.
De afdeling Jeugdzaken wil door middel van deze bijeenkomsten de kwaliteit van de aangeboden trainingen door de pupillentrainers verhogen. Roos Brouwer willen we nog bedanken voor haar heldere uitleg en medewerking aan deze avond.

(Bekijk alle foto’s behorend bij dit bericht in het fotoalbum of klik hier)


Comments are closed.