Categorie | Jeugd

Grandioze Jeugdvoetbaldag Sallandia

Op zaterdag 22 mei werd, onder prachtige weersomstandigheden, de Jeugdvoetbaldag van Sallandia gehouden. Er kwamen ruim 70 kinderen op dit evenement af. Dit waren zowel Sallandia-leden, als andere geïnteresseerde kinderen. En zowel jongens als meisjes. De kinderen werden ingeschreven en vervolgens ingedeeld in groepen per leeftijdscategorie. Zo was er een groep met mini’s, maar ook de meiden van het nieuw op te richten meidenteam waren aanwezig.
Alle (acht) groepen gingen onder begeleiding van een leider de verschillende voetbal-onderdelen langs. Zo was er een opblaasbare voetbalboarding, een snelheidsmeter, stropdasschieten, etc. Ook was er een penaltybokaal, waarbij alle spelers moesten proberen om onze jeugdkeeper Lorenzo van de Beek te passeren. Met veel enthousiasme werden alle onderdelen afgewerkt. Tussendoor konden de kinderen een suikerspin en een zak popcorn krijgen. Rond de middag was het tijd voor een broodje knakworst en rond 14.00 uur werd de dag afgesloten.
Alle deelnemers ontvingen een certificaat en de winnaars van de penaltybokaal een prachtige beker. De afdeling jeugdzaken kon terugkijken op een geslaagd evenement. Iedereen die hieraan zijn medewerking heeft verleend wordt dan ook hartelijk bedankt.

De foto’s van deze dag kun je vinden in het fotoalbum of via de volgende link: http://www.dvv-sallandia.nl/gallery/main.php?g2_itemId=1964


Leave a Reply