Categorie | Pupillen

Jeugdkamp

De pupillen van Sallandia gaan in het weekend van 22, 23 en 24 juni a.s. met het traditionele Jeugdkamp. We gaan dit jaar naar kampeerboerderij De Arendshorst in Ommen. We gaan er vanuit dat het weer een gezellig weekend gaat worden met vele leuke activiteiten. Zo gaan we op zaterdag o.a. een paar wedstrijden spelen tegen de pupillen van OVC ’21, een voetbalvereniging uit Ommen. We vinden het bijzonder leuk dat we bij hen welkom zijn. Daarnaast zijn er uiteraard nog andere activiteiten, maar die blijven nog een verrassing.

We verzamelen a.s. vrijdag om 17.30 uur bij Sallandia, zodat we om 18.00 uur kunnen vertrekken richting Ommen. Op zondag de 24e zullen we tegen 15.00 uur weer terug zijn.

Alle kinderen die zich hebben opgegeven hebben inmiddels een lijst ontvangen met de benodigdheden waar ze aan moeten denken. Mochten er nog vragen zijn, dan kan er contact worden opgenomen met Charles Jansen, tel.nr. 0570-511135. Ook als er nog pupillen zijn die mee willen dan kunnen zij op bovenstaand telefoonnummer bellen. Mailen kan naar charles.jansen@home.nl


Comments are closed.