Categorie | Jeugd

Grote Clubactie 2012 gaat weer van start.

Beste leden van Sallandia,
Vanaf 15 september gaat de Landelijke lootverkoop van de Grote clubactie weer van start. Ook Sallandia doet dit jaar weer mee. Op deze manier kan er met medewerking van al onze leden hopelijk weer een mooi bedrag worden opgehaald, waarmee we veel goeds kunnen doen voor de Sallandia-jeugd.

Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,-.Daarvan gaat € 2,40 naar Sallandia. Ieder lot zal weer kans geven op vele mooie prijzen, inclusief een hoofdprijs van € 100.000,- belastingvrij!
Woensdag 12 en donderdag 13 september na de training krijgen alle pupillen en junioren een envelop met benodigdheden en spelregels waarmee ze individueel op pad kunnen gaan om loten te verkopen. Dat kan middels een intekenlijst met eenmalige machtiging.

Dit betekent dat de kinderen geen geld aannemen. De koper moet wel zijn gegevens op de intekenlijst schrijven. De bijgaande informatie zal helder zijn.
De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2012 begint op zaterdag 15 september. Eerder mogen geen loten worden verkocht. OP zondag 16 september tijdens de wedstrijd van het eerste van Sallandia, bestaat ook de mogelijkheid om in de Sallandia kantine loten te kopen.

Voor vragen neemt u contact op met jeugdsecretaris@dvv-sallandia.nl


Comments are closed.