Categorie | Jeugd

Grote Club Actie 2012 is een SUCCES

De afgelopen maand hebben 30 kinderen en hun ouders, in totaal 352 loten verkocht van de Grote Club Actie. 217 mensen hebben loten gekocht in verschillende hoeveelheden. Voor de Sallandia levert dit 352 loten *€2,40 =  €844,80 op.

Dit was, na lange tijd,  weer het eerste jaar waarin Sallandia meedoet aan de Grote Club Actie. En met succes! Alle lotenkopers kunnen op hun bankafschrift (kan ook bij internetbankieren) zien wat hun lotnummers zijn. Op 29 november zal de trekking plaats vinden. De trekkingsuitslag wordt gepubliceerd op website  www.clubactie.nl en via de uitslagenlijn: 0900-258 22 28 (€ 0,35 per minuut).

Voor sommigen was het systeem met automatische afschrijving nog erg wennen. Dit resulteerde helaas in een klein aantal mislukte pogingen om geld voor loten af te schrijven (waardoor ‘de opdracht niet uitvoerbaar’ blijkt). We hopen dat dit een volgende keer niet zal gebeuren.

Namens de afdeling jeugd dank ik alle kinderen én ouders én lotenkopers voor het meedoen aan deze mooie actie.  Hieronder een lijst van de kinderen die de loten hebben verkocht.

A-Jay Bomhof Dijon Mäkel Lucas Wijnbergen
Bryan Willemsen Gijs Borkent Mathijs Wesselink
Canner Cesmeli Giovanni Frisart Maurice van Bussel
Carlijn Jansen Jamy Wijnbergen Melvin Scholten
Chris van de Hulst Jason Bartelds Milan Mäkel
Danique Kinds Joery Roelofs Nayaro Wittenberg
Danisia Wittenberg Jordy Nagtegaal Nick Lablans
Dewin Roseboom Kayley Bink Nygel Dikkeboer
Dhananjay Van den Berg Kevin Wichink Kuit Owen Broekhoff
Diego Frisart Kyan Broekhoff Tamer Cesmeli

Comments are closed.