Categorie | Jeugd

Geslaagd jeugdkamp DVV Sallandia

Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni zijn de pupillen van Sallandia naar groepsaccommodatie De Eiken Stek in Wekerom geweest. Het was een zeer geslaagd weekend. De weersvooruitzichten waren prima, zodat er veel activiteiten buiten konden worden georganiseerd. Op vrijdag begonnen we met een dropping. De kinderen werden weggebracht in een geblindeerde bus. Daarna moest de weg naar de accommodatie worden gezocht. Ook moesten er onderweg allerlei opdrachten worden gedaan. Alle teams waren op tijd weer binnen.
Op zaterdagochtend was, na een nacht met weinig slaap, tijd voor een onderling voetbaltoernooi. Iedereen deed volop mee. Na het middageten werd er verder gegaan met een zeskamp. Op het veld waren allerlei onderdelen uitgezet die de groepen moesten doen. De laatste twee onderdelen moesten bovendien door de groepen tegen elkaar worden gedaan. De leverde de nodige strijd op.
Daarna werd er binnen een bingo gedaan. Na het avondeten was er een voetbalkwis waarin de kennis van de voetbalsport werd afgenomen.
In de avond was het de bedoeling om het dierengeluidenspel te doen. Echter bleken er in het bos een aantal wilde zwijnen rond te lopen. Om de rust van die dieren niet te verstoren moest er helaas besloten worden om deze activiteit af te gelasten.
Op zondagochtend werd er nog een kwartetspel gedaan. Ondanks twee vermoeiende dagen was er nog voldoende energie bij de kinderen om ook hierop nog enthousiast mee te doen. Zo konden we terugkijken op een paar leuke dagen ter afsluiting van de competitie.
Alle kinderen en leiders worden bedankt voor hun gezelligheid en enthousiasme.

Hieronder een kleine sfeer impressie klik hier om alle foto’s te bekijken.


Comments are closed.