Categorie | Junioren

Geen jeugdtoernooi Sallandia in 2013

In verband met de grootscheepse veranderingen op Sportpark de Zandweerd vanaf het voorjaar van 2013, zal het jeugdtoernooi van DVV Sallandia dit seizoen helaas niet kunnen doorgaan. De nieuwbouw van de kleedkamers, de aanleg van twee kunstgrasvelden, de afsluiting van de bestaande toegangswegen en de aanleg van het nieuwe parkeerterrein inclusief toegangsweg zorgen voor dermate veel overlast, dat deze beslissing genomen moest worden.
Door de grootschalige opzet van het toernooi, met veel deelnemende teams, is het niet mogelijk om de vele jeugdspelers veilig en verantwoord te kunnen laten spelen op dit voetbalevenement. De verenigingen die wij op eerdere edities konden begroeten zullen allemaal bericht ontvangen omtrent ons toernooi.

In 2014 zal het Sallandia-toernooi weer op de agenda staan en dan zal er voor de deelnemende teams een compleet veranderd sportpark beschikbaar zijn, met prachtige kleedkamers en kunstgrasvelden. Dus voor iedereen: graag zien wij jullie op het jeugdtoernooi van Sallandia in 2014!


Comments are closed.