Categorie | Senioren

Gazelle 4 – Sallandia 3, eindstand 3-5 (0-2)

Sallandia 3 heeft afgelopen zondag 4 maart ’12 een mooi visitekaartje afgegeven. Tegen stadgenoot Gazelle waren de verwachtingen hoog gespannen.

Sallandia begon scherp aan de wedstrijd en creëerde diverse kansen. Toch waren er wat gelukjes nodig om met een 0-2 voorsprong in de kleedkamer te rusten.

Gazelle was getergd en kwam energieker dan de eerste helft uit de kleedkamer terug. Binnen een mum van tijd scoorden ze, niet zonder geluk, maar vooral door wilskracht en kwaliteit, drie doelpunten achter elkaar. Sallandia keek nu tegen een achterstand aan en de sfeer sloeg om.

Sallandia 3 zou Sallandia 3 niet zijn als er een tandje bijgezet werd, niet bekken maar schouders er onder. Of het allemaal even mooi was of niet, spannend was het zeker. De ervaring van coach Waldy Patty maakte het verschil. Hij paste wat tactische wissels toe, waardoor de persoonlijke klasse van Patrick ter Braak, nú wel uit de verf kwam. Er stond weer een team, er werd voor elkaar gewerkt en bij vlagen zeer goed gevoetbald. Gazelle had geen weerwoord en Sallandia liet zijn spits scoren naar een welverdiende 3- 5 eindzege.

De foto’s vertellen een eigen verhaal. Met dank aan Robert Helmink. Bekijk ze hier.


Comments are closed.