Categorie | Jeugd

GameNight D & C jeugd

De eerste activiteit voor de D & C jeugd is een groot succes geweest. De avond zou om 7 uur beginnen maar om half 7 waren er al veel kinderen aanwezig om zich in te schrijven wat dus betekend dat ze er zin in hadden. Er was een goede opkomst, zo’n 26 kinderen, waardoor er een leuke competitie kon worden gemaakt. Ze konden kiezen uit darten, tafeltennis of tafelvoetbal en eigenlijk was overal evenveel animo voor.

De begeleiding kon het ook niet nalaten om de jongens uit te dagen om een partijtje dart of tafeltennis te spelen en daar werd gretig gehoor aangegeven, helaas voor de heren moesten ze hierbij wel het onderspit delven, hahaha. Vooral het fanatisme bij het tafeltennis was leuk om te zien, hoe vaker er geslagen werd hoe beter ze werden en hoe harder ze werden aangemoedigd. Uiteraard was er tussendoor genoeg te eten en drinken en ruimte om lekker te “chillen”.

Na de eerste ronde werd er doorgedraaid zodat iedereen aan alle activiteiten deel kon nemen, vooral de finales bij het darten en tafeltennis werd door iedereen gevolgd en werden degene die de finale speelde goed aangemoedigd. Het was volgens iedereen een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Foto’s volgen spoedig.


Comments are closed.