Categorie | Jeugd

Elftalindelingen Jeugd

Geachte jeugdleden en ouder(s),

Het voetbalseizoen is al een tijdje afgelopen en de vakantie gaat bijna beginnen. We zijn met de trainers/leiders en de jeugdcommissie bij elkaar gekomen voor het maken van de nieuwe elftalindelingen. Voor de E zijn er ook nog selectietrainingen geweest. Aan de hand daarvan zijn we tot de indelingen gekomen. We willen benadrukken dat dit voorlopige indelingen zijn. Hier kan in de (aan)loop van het seizoen nog verandering in komen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door nieuwe aanmeldingen, nieuwe inzichten in de ontwikkeling van kinderen, etc. Bij de E1 zal in ieder geval nog één speler afvallen en bij de E2 worden gevoegd. Hierover zal tijdens de voorbereiding een besluit worden genomen. De F1 en F2 beginnen als één groep, ook daar zal aan het begin van het seizoen duidelijk zijn wie er in welk elftal speelt. Dit is met name afhankelijk van nieuwe aanmeldingen. Mochten er vragen zijn over de indelingen, dan kan er vanaf de start van de trainingen, 22 augustus, contact worden opgenomen met de leden van de jeugdcommissie. Ook voor ons is het nu vakantie.

In het overzicht kunt u tevens zien op welke datum de verschillende elftallen weer beginnen met de trainingen. Houdt hier dus rekening mee. Het feit dat hier verschillen in zitten heeft te maken met de vakantieplanning van de trainers. Ook staan hier de trainingslocaties op. Door nieuwe afspraken met de andere verenigingen op de Zandweerd zijn deze gewijzigd. Zo maken we nu ook gebruik van het trainingsveld dat achter het hoofdveld van Sallandia ligt.

Op 3 september houden we de KICK-OFF. Dit wordt hèt startschot van het nieuwe seizoen, waarin we een onderling voetbaltoernooi organiseren voor alle jeugdleden. Het gaat die dag vooral om plezier in het voetballen. Tevens willen we dan foto’s maken van alle elftallen. Nader bericht volgt hierover. Het nieuwe voetbalseizoen, de competitie, start voor de jeugd op 10 september. Op de website van Sallandia (www.dvv-sallandia.nl) staan de competitie-indelingen voor het nieuwe seizoen.

Bekijk hier de indeling overzichten: Elftalindeling-C-D, Elftalindeling-E-F

Graag tot volgend seizoen!

Met sportieve groeten,

Jeugdcommissie DVV Sallandia

Herman Harleman
Marcel Willemsen
Charles Jansen
Anjo Rondhuis
Frank Borkent


Comments are closed.